Anglès extra escolar Kids

Tallers en anglès per a alumnes d’Educació Infantil i Primària

Les classes es realitzen a les instal·lacions del centre del client en horari extraescolar (migdies i/o tardes). Els alumnes no s’han de desplaçar sinó que simplement allarguen la seva jornada escolar.

Tots els tallers tenen una duració trimestral (aproximadament unes 10 sessions trimestrals, 1 sessió setmanal).

Els alumnes realitzen un total de tres tallers cada curs escolar. La temàtica dels tallers és molt diversa. Per al disseny dels tallers hem tingut en compte els interessos, habilitats i gustos dels alumnes de cada edat.

Exemple d’un curs escolar:

  • 1r trimestre: Cuina
  • 2n trimestre: Experiments
  • 3r trimestre: Teatre

Intentem que els alumnes realitzin tallers molt diferents a cada trimestre, per tal de poder respondre als interessos de tots i cadascun dels nostres alumnes. El fet de combinar temàtiques molt diverses en un mateix any escolar, també ens ajuda a mantenir la motivació dels alumnes.

Perquè les nostres classes d’anglès són un èxit i funcionen? Què ens fa diferents?

Les nostres classes van més enllà de qualsevol classe d’anglès convencional. Entenem que els nostres alumnes arriben a les nostres classes després d’una dura i llarga jornada escolar i, per tant, estan cansats.

Com aconseguim motivar als nostres alumnes perquè gaudeixin dels nostres tallers?

Utilitzem materials molt diversos i visualment atractius. Molts dels materials utilitzats no s’utilitzen habitualment en classes d’idiomes: plats, ganivets, batedora, testos, llavors, farina o llevat… per posar algun exemple.

Combinem activitats molt diverses i treballem amb suports variats, no únicament sobre paper.

Proposem activitats individuals, en parella, en petits grups i tot el grup de la classe, per tal de potenciar tant el treball individual, el treball en equip i la cooperació de la mateixa manera.

Fem del joc una forma d’aprenentatge. Moltes de les activitats es plantegen en format de joc per captar, d’aquesta manera, l’atenció dels nostres alumnes i assegurar-nos el seu èxit.

Confien en nosaltres